Portätt i pärlor

Det tog sin lilla tid och var väldigt pyssligt, men jag och Estrid satt några kvällar och pärlade ihop och tillslut var tavlan klar! Som ni ser skriver man ut en färgmall där varje pärla har ett nummer. Sen är det bara följa den när man lägger. Tavlan jag gjorde var i fyra stycken pärplattor som ni ser ovan, som jag sedan monterade ihop.
 
 
Klart! Det häftigaste tycker jag är om man tittar på tavlan på avstånd. Då ser man faktiskt att det inte är vilken bebis som helst, utan söta lilla Moa bland alla pärlor!
 
 
Jag tror inte jag visat er denna ännu? När jag fick äran att bli fadder till lilla Moa, gjorde jag en tavla av henne i pärlor. Sedan dess har jag inte gjort något mer med Photopearls, men är sugen på att ta en bild av Estrid och Signe och göra som tavla. Måste styra upp våra foton och taveluppsättningen här hemma... Snart ska det fyllas på med foton på lillebror, kanske gravidmagen och uppdatera bilderna på tjejerna. Kanske ska passa på att göra något av pärlor då? Ja, ideérna är många...


Angelika - Mamma till William och en i magen

Men gud vilken tuff pärplatta med bebisen! :) Hittade hit från en tråd i familjeliv. Superfin blogg!

2013-06-11 @ 20:22:49
URL: http://mammaangelika.blogspot.se
Lena

Kärlek!

2013-06-27 @ 21:38:25


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: