Home is were the heart is

På mäklarens annons var rubriken "Ditt drömhus?". Svar: Ja!
 
Oj så mycket som hänt sedan bloggens senaste inlägg skrevs, en månad tillbaka. Vi är på plats i vårat hus med allt vad det innebär. Signe har inskolats på sin nya förskola och Estrid har börjat första klass(!). Jag njuter av mina sista dagar på denna föräldraledighet som snart går över till Johan. En ny tid i livet har börjat. Jag försöker stanna upp och insupa allt runt omkring. Tänk att vi kom hit, tillslut. Så många år utav längtan och drömmar blev helt plötsligt verklighet. Det blev en vardag. Det känns stort. 
 
Både jag och Johan är uppvuxna i i små byggder där barnen kunde gå tillsammans till skolan, springa mellan husen och den omslutande skogen var bästa lekplatsen. Vi har så många gånger pratat om att vi velat hitta ett sånt ställe, där våra barn nu kan växa upp på samma sätt. Nu har vi gjort det! Barnen har fått många nya kompisar i villaområdet där vi bor, trivs bra på både förskolan och skolan och våra grannar är fantastiska. Dessutom äger vi världens finaste hus. Ingen överdrift! Detta hus är gjort för oss. Det stod där och väntade på vår familj, så är det bara. Ni vet när man på riktigt har hittat hem? Den känslan. Den finns här ♥
 
Kanske blir detta ett kletigt inlägg. Kanske har ni inte kunnat undgå mycket jag älskar mitt hus. Men ändå. Vi är hemma. Och jag är så lycklig över det!
 
 


Andrea

Jag blir glad för din skull Pauline, det är härligt att se att ni hittat rätt allihopa och trivs så bra! Fast jag tycker det verkar som att ni hittat rätt med era tidigare hem också, det är ju inga dåliga lyor ni hittat! :)

2014-09-15 @ 13:10:19
maria andersson

Vilket vackert hus! och färgen=)
Vi letar efter rätt vit fasadfärg, vad har ni använt er av på fasaden? Vet ni färgkoden? Jättetacksam för svar:)

2015-06-02 @ 13:51:38


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: