Den bästa lekplatsen skapar sig själv

Barnen leker i trädgården som också består av skog och klippor.
 
Huset ligger som i ett hörn utav villaområdet och skogen omsluter baksidan. Ingen insyn och inget behov utav omkringliggande lekparker. Barnen mer eller mindre bor ute i vår skogstäppa! De plockar det de hittar och rör ihop till trollmat och lägger utanför Trollgrottan - en klippa lite längre upp i skogen. Där har tjejerna tydligen sätt troll gömma sig och försöker visa sin vänlighet genom att bre barkbitar med mosade blåbär och lägga utanför deras dörr. Då kanske de vill komma fram igen. Trollspaning alltså.
 
Det är sånt här man älskar. Att öppna dörren och ha naturen utanför. Skogen! Att på baksidan plocka blåbär i sin egna blåärsskog. Att gå barfota i mossan. Att liksom... leva. På riktigt.


Malin

Åh vilken underbar barndom ni skapar till barnen. Sådan dröm att ta med sig i livet.
Huset ser för övrigt helt dröm-likt ut. Kram till dig och familjen från mig.

2014-09-16 @ 13:05:14
Emelie

Åh, UNDERBART! Jag kommer aldrig glömma berättelserna om Plurr och Tuttis som din mamma brukade berätta för oss när vi var små. Minns du? Jag brukar berätta om dom för min systers minsta son faktiskt! Mysiga minnen :)

Kram!

2014-09-16 @ 17:20:07
Andrea

Hej Pauline!

Kommer det några rapporter om Estrids och Signes födelsedagar snart? Jag är så nyfiken på hur det går för er i det nya huset! Antar att ni har mycket att göra, så ingen stress med bloggen, det är bara en liten undran från mig. :)

Ha det fint!

2014-10-26 @ 13:01:22
Anonym

Hej! Såg att du för länge sedan hade tagit kort på en isländskorsning som heter wiggithonnar och jag tänkte höra om du har några bilder jag kanske skulle kunna få?:)
För det är så att vi har Wiggithonnar ståendes på våran ridskola och det skulle vara jättekul att få ha några gamla bilder på honom:)

2015-03-19 @ 19:53:42
linn

Hej,

Ville bara tipsa dig om Bamba.se's tävling för bloggare där det lottas ut 150 stycken goodiebags med babyprodukter och leksaker i.

Läs mer här om hur du tävlar: http://admin.getanewsletter.com/s/landing/Ab54sR/

2015-04-09 @ 16:50:39


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: