Signes första steg!

Det har varit en underbar septemberdag. Solen har värmt på kinderna fast luften var klar och kylig. Signe är 11 månader och 3 veckor och har tagit sina första steg!

Det hände när hon och jag satt på köksgolvet och lekte med en sko. Från ingenstans reser sig det lilla flickebarnet upp, utan stöd, och tar efter några sekunders övervägan ett steg framåt. Jag blir såklart alldeles till mig och lockar henne med utsträckta armar, då tar hon ett steg till. Sen kastar hon sig i min famn med ett underligt belåtet och malligt ansiktisuttryck som jag faktiskt aldrig sett henne göra tidigare. Det kände som hon tänkt "Vad hände egentligen? Häftigt. Såg du det där mamma?". Min lilla bebis börjar bli stor ♥

Estrid var knappt 10 månader när hon tog sina första steg, men sedan gjorde hon ett uppehåll och började gå på riktigt när hon var 11 månader och 2 veckor.

När mamma tillslut trasslat fram kameran vill Signe självklart inte visa vad hon kan!



Andrea

Åh jag kommer ihåg när "min" lilltjej tog sitt första steg. Vi var i köket och hon ställde sig upp mitt på golvet, bara rätt upp och så gick hon ett steg fram. Både hon och jag var helt chockade, haha. När hon insåg vad hon gjorde satte hon sig jättesnabbt igen och skrattade osäkert :) Det var så gulligt! Hon hade innan dess aldrig velat släppa taget om saker, knappt så hon vågade ställa sig upp längs sin lekbänk liksom. Och så bah hej hå, rätt upp mitt på golvet och ta ett steg! Sen dröjde det inte länge förens hon gick flera steg och sen började kuta runt överallt :) Sötungen!

2011-09-17 @ 22:14:27
URL: http://thegreenspot.blogg.se/
Pauline

Ja, visst är det häfigt! Sånna minnen som man aldrig glömmer.

2011-09-20 @ 11:40:46
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: