Hösten är här nu

 
Hösten är här nu. Frosten i gräset och den klara luften. Sedan Knut kom har tiden gått enormt fort! Från högsommarvärmen som rådde när han föddes, till detta. Under tiden har jag varit i en bubbla. En bebisbubbla. Nu börjar jag vakna till liv igen. Öppna ögonen och se mig omkring.  
 
Vardagen rullar på här hemma. Det går bra. Saker som jag i början tyckte var oövervinnerligt, som att handla själv med alla tre barnen, är idag en baggis. Tänk att man klarar så mycket mer än vad man från början tror!  Knut börjar få något som påminner om rutiner och de stora barnen har anpassat sig till omställningen att få en lillebror. Vi har kommit in i ett flyt helt enkelt.
 
Det enda jag saknar är tid för mig själv. Egentligen har jag tid att göra sånt jag vill, men det är så mycket som ska klaffa för att komma dit. Alltid finns det något annat som behöver göras i stället, och då kommer mina egna intressen långt ner på listan. När barnen somnat på kvällen kommer min tid och då är jag oftast så trött, så då orkar jag ändå inte. Jag kan känna mig lite stressad över det ibland. Speciellt nu när jag dragit igång projektet med mitt egna företag. Är det inte lustigt? Att jag stressar upp mig över att hinna göra sånt som är kul, på speciella tider? Det förtar liksom vitsen med det hela. Därför har jag bestämt mig att företagandet får ta den tid det tar och sömnaden får följa därefter. Jag drar ju igång detta av en enda anledning - att ha kul! Därför vore det synd att sabba det med en massa måsten det första jag gör.
 
Tack förresten för att åsikter ni delat med er av kring detta! Så roligt att ni tar er tid att fundera kring mina frågeställningar och svara. Det har hjälpt mig mycket. Många av er är inne på samma spår som jag själv, men att höra era resonemang har fått mig att ritkta in mig på en linje som känns jättebra. Det är svårt att kombinera alla fördelar men så som jag bygger upp detta nu får jag med väldigt många delar som känns viktiga. Tack!


Linn

Du är så himla klok, du är min mammaidol! Ser SÅ mycket fram mot att följa utvecklingen av ditt företag. Kram!

2013-10-03 @ 14:57:00


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: