Den bästa storasystern

 
Estrid är den som, utan jämförelse, blivit absolut gladast över bebisen som ska komma. Hon pratar om den hela tiden och överröser magen med pussar och kramar! Det var också hon som kring julbordet berättade för morfar och morbröder att det skulle komma ett litet underverk till familjen. När ja la en ost på mackan ropade hon nämligen från hörnet av bordet:
 
"Mamma, den där osten kan vara farlig för bebisen som ligger i din mage! Moderkakan säger stopp!"
 
Jaha. Då visste alla det också! Som ni förstår bryr hon sig mycket om hur jag mår och frågar ofta vad bebisen tycker om för mat, och håller kolla så jag inte äter dålig mat som blir farlig för bebisen.
 
Hon är så fin. Om hon varit en omtänksam och ansvarsfull storasyster åt Signe så är det ingenting mot vad hon kommer bli till det här lilla livet! Eftersom hon är så mycket äldre så finns det ingen konkurrens på samma vis. Dessutom är det roligt eftersom hon förstår så otroligt mycket av gravidieten och kan delta i hela upplvenelsen på ett annat vis denna gång. Vi läser om bebisens utveckling i Lennart Nilssons fantastiska bok "Ett barn blir till" och Estrid pekar på bilderna och lyssnar intresserat om celler som delar sig, blodflöde genom moderkakan och hur bebisen lär känna sin omgivnings röster.
 
Varje gravidtetet är verkligen unik, och varje livssituation man befinner sig i bidrar till att göra upplevelsen unik. Därför är jag otroligt glad över att jag får göra denna resa tillsammans med Estrid denna gång på ett hela annat sätt än förut. Det är häftigt! ♥


Linn

Hon är så otroligt vacker!! Både på in- och utsidan.

2013-01-21 @ 08:40:04
Andrea

Haha barn är roliga :) Och E är så speciell, hon har ett så stort hjärta. Grattis återigen, jag är så glad för er skull! Ska bli så kul att få fortsätta följa er familj och se den växa :)

Svar: Tack Andrea! Ja, Estrid har verkligen ett stort hjärta och hon har många gånger fått mig att tänka ett varv till. Man tror så ofta att barnen har att lära av oss vuxna, men Estrid är ett levande exempel på vad mycket vi har att lära av de små.
Tack för att du vill fortsätta följa mig och familjen, även i fortsättningen!
Pauline

2013-01-21 @ 20:40:50
URL: http://thegreenspot.blogg.se
zara

gud va fina bilder !!

Svar: Vad roligt att du tycker det! Tack så mycket!
Pauline

2013-01-23 @ 13:44:13
URL: http://www.zarawahlberg.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: