Bästa vänner

 
Det här lilla husdjuret som berikar vår familj är bra lustig alltså. Hon (är egentligen en han, men eftersom han heter Törnrosa säger vi hon) har verkligen en egen personlighet. Det kanske man inte tror om en gnagare, men faktum är att hon verkligen har gjort avtryck hos oss alla!
 
Får vi vuxna möjlighet att hålla i Törnrosa när hon är uppe, så gör vi gärna det. Hon är så mjuk, fin och otroligt snäll. Estrid älskar henne såklart, och det verkar vara omsesidigt. Bäst gillar Törnrosa att vara i Estrids händer. För att vara ett barn är Estrid förvånansvärt duktig på att hantera hamstern också. Trygg och varsam. Tänker alltid på vad det lilla djuret mår bäst av ♥
 
I helgen var jag och Estrid till ZOO och handlade massa nya och roliga saker till Törnrosa. Bland annat en genomskinlig platsboll som man släpper ner hamstern i, sen kan den springa så lös på golvet. Ser hur kul ut som helst! Estrid gapskrattade första gången när Törnrosa satte fart i den lilla bollen som rullade över köksgolvet. En gnagarglass och nytt motionshjul har hon fått också. Det sistnämnda var väl investerade kronor. Det är nämligen totalt ljudlöst och låter hela familjen sova ostört medans hamster jobbar på med sin nattexercis. Värt varenda spänn!


Fru Högstadius

åh, har också haft hamster som liten, älskade mina två perfekta små kompisar. Kommer dock också ihåg de där motionshjulen och det eviga gnisslandet om nätterna, vad skönt att ni hittat ett som lite låter.

2013-01-30 @ 20:02:00
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
Pia-Maria

Vi har 2 hamstrar. Köpte också sånna bollar de kan springa i på golvet. Satan vilken fart de flyger fram i. Perfekt när man städar burarna. Våra är som dag och natt i personligheterna.

2013-01-30 @ 21:50:27
Andrea

Gulligt! <3

2013-01-31 @ 20:09:33
URL: http://thegreenspot.blogg.se
Emmy

Vilket fint ljus du fått till i bilderna. Strålar ikapp med din lilla solstråle. Jättefina bilder, jag gillar speciellt den där E tittar rätt in i kameran! Tack för lunchen idag förresten!
Hoppas att vi ses på lördag, krya på familjen

kramar// Emmy

2013-01-31 @ 21:09:18


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: