På mitt sängbord. I min hjärna.

 
Ni ska inte tro att jag inte själv märker att min blogg blivit uteslutande en gravidblogg. Det lilla som skrivs handlar om graviditeten. Jag vet.  Till er som inte intresseras av detta ämne får jag be om ursäkt, men min kropp är gravid och min hjärna också. Allt som känns viktigt eller värt att nämna nu för tiden handlar om bebisen, magen, framtiden och syskonskaran. Och det är väl så det ska vara nu en tid, antar jag.
 
Men ni vet hur det är när hjärnan bara går på högvarv inom ett speciellt ämne och man inte tycks få nog. Så är det för mig just nu. Gravidteten och bebisen har invaderat min kropp och hjärna och jag matar mig själv med allt jag kommer över inom ämnet. Ändå blir jag aldrig mätt. Jag som aldrig läst böcker på kvällen tills jag somnat har ju nu en fin liten trave som pryder mitt sängbord. Det är förlossningar, egna berättelser, namnböcker och gravidkrämpor.
 
Herregud. Det är tur att det är sån kort tid detta tillstånd tar ens kropp i anspråk. Det skulle vara jobbigt att vara både mentalt och prykiskt kidnappad på detta vis under längre tid än 9 månader i taget.


Terese

Haha, vad roligt du beskriver det.
Jag är inte nära det liv du lever men även om jag inte har barn själv så tycker jag om att läsa det du skriver. Oavsett om det handlar om foglossning, barnvagnar, tjejernas utveckling, pyssel eller något annat. :)

Med andra ord...du skriver dina inlägg på ett sätt som inspirerar, intresserar och underhåller.
Ge dig själv en klapp på axeln, det är du värd! :)
Ha en fin helg.
/ Terese

2013-04-05 @ 17:41:07
Andrea

Sant som Terese säger, fast vi lever helt olika liv så blir man ändå tagen av det du skriver :) Det är ditt unika sätt att uttrycka dig och ge liv åt text och bilder! Jag vill helst aldrig ha egna barn, men jag tycker det är såå kul och spännande att följa din graviditet, med alla tankar om det som tillhör :) Du är den enda "mamma" blogg jag kan med, de andra blir bara tjatiga på nåt sätt.. fortsätt blogga om allt som faller dig in, vi läser det så gärna! :)

2013-04-05 @ 19:33:07
URL: http://thegreenspot.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: