Dagens besvikelse:

Jag kan inte vara med och springa Blodomloppet ikväll!

Jag som varit peppad inför den här milen! Jag som skulle springa och slå mitt personliga rekord. Jag hade till och med laddat ner en ny playlist till min mobil. Nu kan jag inte springa alls i stället.

Anledningen är mitt långdragna halsvirus. Har blivit strängt förbjuden av vänner och kollegor att anstränga mig om jag har ont i halsen eftersom man tydligen kan dö i både hjärnhinneinflammation och hjärtmuskelinflammation. Även om jag hellre avstår ett lopp än att dö så är jag ändå besviken. Jag som var så laddad! Jag ska fortfarande vara med (gå 5 km i stället), men det är ju inte ens i närheten så kul som att springa. Vilket skit.

Plötsligt känns min medhavda middag i form av havregrynsgröt inte speciellt lockande... Varför ska jag ladda upp nu egentligen? Alla min motivation dog nu. Det enda jag försöker tänka är att jag måste bli bra till nästa helg när jag ska cykla Tjejvättern.

image description
Mums. Det vattnas nästan i munnen. Nej, det enda som kan motivera till en sån här middag är att vilja vinna ett lopp!


Emmy

Nää fy vad tråkigt :-( Så det var ett lopp du skulle springa, då föstår jag verkligen att du blev besviken. Var det ett lopp som ingår i tjejklassikern? Satsa på nästa helgs vätternrunda. Jag tycker iallafall att du är en riktigt duktig super-duper kvinna, och i den rollen ingår det att inte vara dumdristig! Tänk om man kunde få sitta med sin filofax och boka in när man ska ta sin årsdos av sjukdagar, de kommer ju ALLTID så olämpligt. Krya på dig vännen och ta hand om dig.

2012-05-30 @ 20:00:16
Isabelle

vad tråkigt, jag var där och tittade och hejade på min man och min mamma som sprang milen resp. fem km. Det var riktigt härlig stämning men till nästa år kanske du får chansen. hoppas du blir frisk snart och lycka till på tjejvättern!

2012-05-31 @ 14:19:27
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: