I morgon smäller det!


Så här ser jag ut i all cykelmundering. Fast cykelskor som man knäpper fast i pedalerna känns direkt livsfarligt så det hoppar jag över. Kör med mina vanliga löparskor i stället.


En dålig sak med att styrketräna är att det syns och känns på en gång när man kommer efter. Då var det softare att vara en soffpotatis. Märkte aldrig någon skillnad från en vecka till en annan.

Men okej, jag har kommit efter lite och det är helt och hållet vardagscirkusen och det trevliga försommarvädrets fel. Men jag ska skärpa mig. Har jag kommit så här långt tänker jag inte ge upp! Dessutom är ett av mina första mål inom sikte - Tjejvättern i morgon. Gnida arsle i 5 timmar (mitt mål är att cykla på under 5 timmar). Herregud - hur ska detta gå?!

Jag har cyklat till och från jobbet några dagar, totalt 3,6 mil/dag. Duscha och sminka mig gjorde jag på jobbet. Denna vecka ligger jag däremot lågt så min halsinfektion får lugna ner dig. Jag har kommit fram till att min utmaning till Tjejvättern inte kommer ligga i min kondition, för den är uppenbarligen hyffsad. I stället blir det träsmaken i rumpan och tröttheten i axlarna som blir en utmaning att hantera. Kanske kommer jag vänja mig med tiden eller så får jag snällt acceptera den totalt oergonomiska ställningen cykling på en racer innebär.

I morgon smäller det. Skänk mig en tanke imorgon när jag startar och hålla tummarna! Jag är pirrig och förväntansfull!