Astrid Lindgrens Värld

Vilket ställe! För Estrid var det en dream come true att få besöka Astrid Lindgrens Värld. Hon hade länge längtat efter att få träffa Pippi Långstrump i egen hög person, men hon visste nog inte att hon skulle få träffa precis alla karaktärer ur denna fantastiska sagovärld!
 
Hon var helt lyrisk över föreställningarna, alla skådespelare, minityrstaden, inte-nudda-market-banan, äventyret att sova i campingstuga och pannkaksbuffén. Signe var också en väldigt nöjd tjej, även om hon är liten.
 
Om man ska åka någonstans endast för barnens nöje så är detta stället som gäller. Fast, det var ju inte enbart för barnens nöje. Jag tyckte föreställningarna var skitbra, speciellt Ronja Rövardotter. Jäklaranacka vilka skådespelarinsatser! Jag är ganska gråtmild när det kommer till enskilda människor prestationer och sanna engagemang, och att se dessa människor ge så mycket av sig själva och förmedla sån känsla till publiken var fantastiskt. Lägg till lite körande mansröster a l'a Mattis Rövarna på det. Det var grymt!
 
Ja. Hur sammafattar man två dagar med roliga, fina, annorlunda och minnesvärda grejer vart än man tittar? En bildbom så klart!
 


Emelie

Vad fint allt ser ut! Jag blir ju typ sugen på att åka dit jag med, fastän jag inte har några barn att ta med för att roa. Jag skulle nog tycka det var väldigt underhållande som "vuxen" också :)

2012-06-29 @ 19:50:06
Anonym

Dit vill jag verkligen åka! Siri behöver nog dock ett år till på nacken och Gustav... han behöver nog ...eh...en tvångströja. Men hur som, kanske att vi skulle kunna planera in och åka tillsammans nästa sommar? Kram

Svar: Det hade varit kul! Det som är så bra är att allt är barnanpassat så det är ett enkelt resmål att åka med de små. Tror också Gustav skulle kunna släppas fri ur tvångströjan och ha rätt kul :) Kram!
Pauline

2012-06-29 @ 20:22:40
Andrea

Haha vad kuuul det ser ut! Jag älskar ställen som sätter ens fantasi på tipp liksom :) Små hus, stooora stolar och bord, det är ju hur trippy som helst! Sånt är kul både för barn och vuxna. Som att springa runt i Alice i underlandet nästan.
Jättefina bilder, ni verkar ha haft det kanonbra, och tur med vädret!

2012-06-30 @ 08:57:03
URL: http://thegreenspot.blogg.se
Isabelle

Vilket underbart ställe, dit ska jag se till att åka med våra framtida barn. Vilken härlig bild på er i trädgårdsmöblemanget a la big size, riktigt kul!

2012-06-30 @ 12:48:35
URL: http://fruhogstadius.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: