Bakom fasaden bor en helt vanlig människa

Det händer mycket kul under en arbetsdag på banken ska ni veta. Jag får roliga frågor och känner att jag hjälper människor med saker de själva inte kan så mycket om. Men det är inte bara kunderna som lär av mig, jag lär också utav dem. En del i att utveckla min allmänbildning är att googla ord som dyker upp. Den här veckan har jag bland annat googlat:

Kutym. Kalkylränta. Eremit. Bostadsbubbla samt rysk vintervit hamster.

Det sista hade dock inte med jobbet att göra. Ibland funderar jag på vad som skulle hända om jag helt plötsligt bröt normen och bara skrek något rakt ut. Något man inte får. Något som inte passar sig. Ett vansinnesutbrott. Det skulle ibaldn vara befriande att få göra det.
 
Jag befinner mig just nu i ett personligt utvecklingssprång. Vad vill jag och varför? Vad är egentligen viktigt? Jag ska lyssna på mig själv. Lyssna innåt. Sätta gränser. Bli tydligare. Det är mitt nya ledord. Tydlighet. Jag ska lita på min egen känsla och aktivt göra val, istället för att bara låta saker ske. Ni ser säkert på mig som självständigheten personifierad, men glöm inte att det är en bild skapad av mig. Nu ska jag ta hand om Pauline, helt enkelt.

Där till kommer de här sjuka tankarna om att bara tillåta sig själv att tappa kontrollen. Men nej, några snuskord eller vansinnes utbrott blir här inte. Kanske bara en och annan rak åsikt.