Söndag


Morgonpigga barn vid frukostbordet. Och Signe... Hur många knasiga ansiktsuttryck kan det där lilla ansiktet göra egentligen?

Här hemma äter vi grötfrukost - som alltid. Egentligen så länge jag kan minnas tillbaka så har havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk varit standard i den här familjen. Det går fort att laga och barnen älskar det. Mätta blir dem också. Undra hur många gånger jag sanerat bord, golv och barnstol inklustive barn efter en härlig havregrynsgröstorgié? Man blir lite utav en specialist på att få bort detta klister tillslut. Förresten tror jag att Estrid skulle kunna hålla både sig själv och sin syster vid liv här hemma så länge det fanns havregryn i skåpet. Alldeles själv lagar hon gröt på vedsprisen. Det enda hon behöver ha hjälp med är saltet. Vilka stora barn vi börjar få ♥ 

Jag har gått i morgonrock och Johans raggsockor hela dagen och njutit av att inte göra någonting. Men alldeles strax ska jag dra på mig trikåerna och gå på ett Bodystep-pass. Det är min favoritinstruktör som håller i taktpinnen i eftermiddag så jag är taggad. Det brukar vara alldeles mördande att gå på hennes pass, men det gillar jag.

Nu ska jag se om jag hittar ett par likadana strumpor att ha på mig på träningen. Kan låta enkelt, men med förutsättningarna min garderob erbjuder just nu så är det en högoddsare.  
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: