1 år & 4 år

I lördags hade vi tjejernas gemensamma födelsedagskalas med massor av släkt och vänner. Eftersom det hade blivit totalt kaos om alla skulle trängts inne hela tiden, hade vi en del av kalaset utomhus med korvgrillning i trädgården. Det var kallt och blåsigt, men trevligt ändå! Som värdinna blir det lätt att man far runt och fixar och trixar och knappt hinner ha ett vettigt samtal med någon av gästerna. Det är lite synd. Men som tur är hjälpte alla till med att grilla, duka fram, plocka av, servera kaffe och mycket annat så det gick väldigt bra ändå. Utan den hjälpen hade det inte funkat.

Jag tror Estrid och Signe hade en jättefin dag. De fick varsin tårta (Estrid hade önskat sig en rosa prinsesstårta, och det fick hon), varsin sång sjungen för sig och hur mycket presenter som helst! De fick också sin gunga. Estrid fullkomligt älskar den och har gungat hela dagen. Hon glömmer till och med klä på sig och springer ut i bara pyamasen! Så tack alla för fina presenter, bidrag till gungställningen och massor med hjälp i köket!  

På kvällen stannade min storasyster och hennes familj kvar och sov över. Det var såklart jättetrevligt, men det tar på krafterna att ha en 1-åring, en 2-åring, en 3-åring och en 4-åring snurrande runt huvudet på en likt en never-ending kalabalikcirkus på högst volym. Då är man rätt slut efteråt! Snacka om att helgen varit fullspäckad. Jag känner mig allt annat än utvilad inför den kommande arbetveckan. Trött med glad. Puh!Anna

Vem är tjejen längst upp till vänster nu igen? Jag är så urusel på namn! Hur som är hon ju så fruktansvärt söt! Lätt att hon skulle kunna spela en prinsessa i Tudors eller något!

2011-10-12 @ 14:05:00
URL: http://luene.blogg.se/
Pauline

Det är Emmy, Johans brors hustru. Hon brukar vara här inne och läsa, gissar att hon kommer bli väldigt glad när hon ser denna kommentar :)

2011-10-13 @ 10:22:43
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: