Five days left to go



Lekt i lekparken och ätit glass, det har vi gjort idag. Vi var också på jakt efter en solhatt/keps till Estrid men tycker utbudet var bedrövligt! De stora kedjorna kör på rosa Hello Kitty-kepsar och hattar men blommor och Spriderman-kepsar och ruffiga solhattar i svart eller blått. Finns det inget neutralt alternativ?! Hade önskat en ljus keps med liten skärm/ en rund solhatt i neutrala färger som passar till mycket kläder. Helt omöjligt att få tag på tydligen! Till slut hittade Estrid den som hon har på sig ovan, vilket gick emot allt jag önskat av en solhatt. Men hon tog på sig den och sprang sedan undan som en strykrädd katt så fort vi skulle ta av den. Så vad fan, det är ju hon som ska ha den. Gillar hon den så gillar jag den... Kanske. Och som ni ser är min älsklingspälskling hemma igen vilket är mysigt. Vi slappar och äter gott. Och våra dagar på öjn fortsätter att ticka ner...

Dagar kvar till flytt: 5 stycken
Status på packning: 0 packade lådor

Men vi hispar inte upp oss, vi tar det lite manjana i stället. Vi kommer nog iväg, på ett eller annat sätt ska ni se. Förresten har det skett förändringar i Johans schema. För oss innebär det att han under sin arbetsvecka kommer kunna åka hem varje eftermiddag, och då är han ändå ledig hela nästkommande vecka. Inte dåligt att jobba så och ändå få en heltidslön! Det blir mer pendlande och vi kommer behöva införskaffa en till bil, men vi bedömmer att det får vara värt det när vi kan få varenda sommarkväll tillsammans.

Jag längtar till fastlandet. Jag har kommit på massor med saker jag vill göra och personer jag vill träffa när vi flyttat. Förstå vilken lyx att bara huxflux kunna åka och hälsa på någon! Det är verkligen något jag lärt mig av att bo så här långt borta från alla - att uppskatta de som står en nära. Familj och vänner. Ta möjligheten att träffa alla, umgås, hitta på saker ihop för nu vet jag hur förbannat mycket man saknar dem när de inte finns runt omkring.  




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: