Det ordnar ju sig alltid

Fast det kan vara svårt att tro ibland! Jag har ju dagits men min depression light inför våran boendesituation, och det faktum att vi inte är överrens om hur vi vill ha det. Vi har disskuterat, kompromissat, blivit besvikna och fällt en hel del tårar. 

Men så ringer igår min svärmor och berättar att hon genom sina konatkter hittat ett hus på fastlandet som skulle passa oss. De skulle åka och kolla för att senare ringa tillbaka med mer detaljer. Jag höll tummarna. Hoppas det är fint! Hoppas det passar oss! Hoppas Johan också kan tänka sig att bo där! Så ringer hon några timmar senare, då är kontraktet redan skrivet och vi får flytta dit om vi vill.

Det vill vi. Vi är överrens, huset är jättefint och ligger precis som vi båda vill ha det. Huset ligger lantligt, men ändå med hus nära omkring och med 5 minuter till dagis. Det är 30 minuter till mitt jobb och har en bra hyra. Det är 110 kvm, stort kök, två toaletter, egen tvättstuga, stor trädgård med sandlåda. Eftersom det ligger på en hästgård, ett Säteri vet jag en som kommer att trivas. Estrid! Hon älskar ju djur. Nu kommer vi bo granne med ett eget 4H!

Det känns helt underbart. Otroligt. Allt som kändes så hopplöst... Nu finns det helt plötsligt en lösning! Dessutom en lösning som vi båda två kommer trivas med. En sten lättade från mitt hjärta. Nu kan jag börja vara glad igen.  

Ja, och tack Kerstin! Tack för allt som du gör för vår familj och för tjejerna. Vi älskar dig så mycket!



Sara

Härligt! Grattis! Skönt, om det är det ni vill :)

2011-03-07 @ 07:41:21
URL: http://saraengstroem.blogg.se/
Emma Ryyti

Grattis! Det är ni väl värda, skönt när det löser sig, det är otroligt tufft att leva i ovisshet!

2011-03-07 @ 09:22:15
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Annie

Åh, så skönt att det löst sig!

Hoppas ni kommer trivas bra, när flyttar ni?

KRAM!

2011-03-07 @ 09:50:33
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Emma - trogen läsare utan blogg

Grattis, vad skönt att det löst sig!

2011-03-07 @ 17:05:12


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: