Alsta Trädgårdar

Min pappa och lillebror sov över här i natt. Estrid har stojat och lekt med sin älskade morbror (som hon nu också döpt ett gosedjur efter - Räven Oscar) och Signe har i vanlig ordning glidit med, pratat lite och förtrollat alla med sitt förbaskat söta leénde. Hon har bekatat sig lite extra med morfar under de här dagarna, för i början av veckan ska han vara barnvakt. Första gången vi lämnar bort båda två samtidigt, men det ska nog gå bra.

Gissa vad vi ska göra när vi är barnfria? Åka till Gröna Lund! Jippi! Det känns lite som att skolka när man lämnar bort barnen för att roa sig själv, men en mamma och pappa är också en flickvän och pojkvän och jag ser mycket fram emot att få springa på Grönan hand i hand med Johan, åka karuseller, äta sockervadd och pussas i kärlekstunneln! Bara han och jag ♥

Nu till dagens bilder. Innan pappa och lillebror åkte hem så besökte vi Alsta Trädgårdar tillsammans med barnens farmor. Det var jättefint! En orgie i blommor och växer men också konst, smycken, inredningsprylar och ett makalöst gott café. Dit ska vi garanterat åka fler gånger!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: