En liten bakåtsträvare

Vi har fått en ålare här hemma. En bakåtsträvare. Jag har ju sätt att Signe står på alla fyra och gungar, snurrar runt och gravlar omkring i sitt babygym, men hon har inte tagit sig några längre sträckor. Ännu.

Men igår när jag stod i köket och diskade hände något kul. Signe låg i gymmet och Estrid badade sina leksaksdjur i handfatet på toan. Efter en stund gick in i vardagsrummet för att kolla till bebisen, och fick mig en chock när jag höll på att snubbla över henne inne i köket! Jag stannade upp och tänkte "VA? Hur kan du ligga här?". Men sen såg jag hur som ställde sig på armarna och sköt sig själv baklänges. Över tröskeln och allt. Haha... 





Tillslut backade hon in i ett hörn och då var det roliga över. Om hon bara kunde komma på att man kan dra sig framåt i stället för att skjuta ifrån bakåt så går det nog undan sen. Men alla sätt är bra utom de dåliga! Det är nog en tidsfråga innan hon kryper nu.


Annie

Ojoj, hon är inte dålig hon!

Nomi fattar inte riktigt det där.. Har råkat(?) skjuta sig bakåt EN gång.. Men men, jag får väl vara tacksam att jag kan lägga henne på golvet och ducsha ifred än så länge.. ;)

2011-03-01 @ 08:22:56
URL: http://anniemolarin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: