Höstdag i lekparken

En riktigt fint höstdag har vi! Sol och +10 grader. Skamligt att sitta inne, men så fort barnen sovit klart går vi ut igen. Egomamman_88 köpte nämligen bara sliverschampo till sig själv, men glömde näsdroppar till Signe. Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Vi måste alltså ändå ner en sväng till på stan..

För Puff är fortfarande snorig! I natt hade hon jättesvårt att sova för hon fick nästan ingen luft i mellan åt. Hur länge ska det vara så här? Hon har ju varit täppt från och till i över 1 ½ vecka nu. Bröstmjölk i näsan verkar inte heller hjälpa. Kanske ringa BVC?Estridh fick i alla fall leka av sig i sin favoritlekpark - den med hästar (såklart)! Efter det fick hon se kyrktornen sticka upp ovan för ringmuren och skrek "Ja! Gå till jättestooooora kyrkan!", så vi gick förbi den också. Hon älskar ju kyrkor. Där inne fick hon tända fyra ljus, ett för varje person i familjen! ♥rebecka

Milo var snuvig varje natt i typ en månad och BVC sa att jag skulle ge koksaltlösning och suga ut snoret med snorsug. Man kan ge hur mkt koksaltlösning som helst eftersom de är lika dant som tårar (i ögonen).

Så efter typ 1 månad försvann de :)

2010-10-29 @ 22:14:28
URL: http://www.minmoa.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: