Hästridh

Som ni kanske vet fullkomligt älskar Estridh hästar! Hon pratar om hästar, leker med hästar, leker att hon är en häst och säger att hon ha ett hästföl i magen. Jag letade lite på internet och hittade en hästgård inte så långt i från där vi bor som erbjöd turridning. Till skillnad mot gården vi var på tidigare fick vi själv leda hästen och även gå en längre tur, så vi tyckte detta var bättre. 

Estridh var som vanligt helt salig på hästryggen. Nöjd, duktig och otroligt stolt red hon fram på sin lilla shettlandsponny Ceasar. Jag och Johan turades om att leda den lilla ponnyn runt de 3 km långa spåret, det gick fint även om Ceasar verkade vara mer förtjust i att äta gräs än att gå på promenad :)








Eftersom hon är så otroligt kär i hästar anmälde vi henne till pytteridning en gång i veckan. Det är barn i Estridhs ålder som får en varsin häst (Estridh får ha Ceasar) att borsta och pyssla om för att sedan rida ut tillsammans. Efteråt ger de hästarna morötter och sadlar av. Tror hon kommer tycka det är superkul!

Och i morgon fyller min hästtjej 3 år! Helt galet. Har hon blibit så stor?! Johan nattar henne nu och jag ska slå in hennes presenter. Det är en stor dag i morgon, inte bara för födelsedagsbarnet. Det ska firas med frukost på sängen, pannkakskalas, paket och tårtbakning. Tyvärr jobbar Johan, men jag har bestämt att Estridh ska få en jätterolig födelsedag ändå!



Andrea

Haha, en sån söt häst. Kortaste benen ju! Du måste skriva om hur det gick på arbetsintervjun!

2010-10-20 @ 21:28:36
Sara

åh grattis till Essi :) och till Signe :) världens sötaste barn! Lycka till på arbetsintervjun!

2010-10-20 @ 21:56:57
Veronica

Gud vilka underbart fina bilder!

2010-10-20 @ 22:10:07
URL: http://Www.smulan2008.blogspot.com
Marie

Härliga bilder!! Åh, Grattis till Estridh

2010-10-21 @ 08:56:40


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: