Planera flytten...

Oj, vad mycket det är att tänka på inför flytten! Packa är ju bara en liten del av allt... Vi ska sälja en bil, välja vad vi ska ta med oss och inte, organisera så allt får plats i lastbilen, säga upp Estridhs dagisplats (visste inte att det var 2 månaders uppsägningstid på sånt), göra adressändring och mitt uppe i allt detta försöka ta det lugnt och tänka på den nya familjemedlemen som ska komma.

Vi kommer inte ta med oss allt till Gotland, eftersom vi kommer bo lite mindre än nu och dessutom ser detta lite som en "prova på"-period. Funkar det inte kommer vi helt enkelt tillbaka till fastlandet, och då vill vi inte behöva flytta hela lasset en gång till. Mindre packning betyder också mindre lastbil att hyra. Ja, det är mycket att tänka på...

Jag tänker inte heller säga upp mig från jobbet utan behåller min tjänst och är föräldraledig tillsvidare. Företaget jag jobbar åt har kontor även på Gotland, så förhoppningen är att börja där efter föräldraledigheten. Hänger såklart på att det finns lediga tjänster, men utsikterna ser goda ut! För som sagt - trivs vi inte har jag alltid min tjänst på fastlandet att komma tillbaka till. Känns bra! Det finns egentligen inget annat tillfälle som hade varit bättre för att testa något sånt här. Vi har ju ingenting att förlora! 



anne

jag skulle inte flytta från poolen... eller vilja flytta iaf... ser så skönt ut!!!!

2010-07-12 @ 01:04:31
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: