F r i d a y

Fredag. Dagarna sniglar sig förbi här på jobbet, folk har väl annat för sig på sina fina semesteradagar än att krångla med banken och försäkringsbolaget. Hur som helst så har ändå veckan gått ganska fort, och jag vet inte riktigt vad helgen kommer bjuda på. Förhoppningsvis lugn och ro och goda vänner sällskap. Jag och Estridh kommer göra en ride till Lena och Max på söndag och se hur de bor. Det ska bli kul!

I kväll kommer min pappa och lillebror och stannar nog över natten. Det är bra, eftersom jag är så förbaskat mörkrädd. Vi ska äta spagetti och köttfärssås och jag har köpt glass och melon till efterätt. En hel kväll!

Något annat? Ja, jag upptäckte att det var löning idag! Jippi! Jag önskar mig en ny mascara, en himmelsäng, tandblekning (white-stripes från Ebay) och nytt skötbord. Det sistnämnda var inte till mig, utan till Estridh alltså. Vi får se vad lönekontot tillåter denna månad.  

Föresten, jag har ett nytt puder från Lancome. Jag ser ut som nedan jag jag har det på mig. Bra bra!


Ser att huden under ögonbrynen skiftar i rosa. Det är inte någon häftig high-lighter utan bara rodnad hud efter ögonbrynsvaxning.Annie

Vad heter ditt nya puder? :)

2009-07-24 @ 16:37:09
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
malin

Jäklar, vad fin hy du har!

2009-07-24 @ 16:39:08
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Alexandra

Himla fin hy du har! :) Ha en härlig helg! Kramar

elin

photoshopar du din hy eller har du såg bebihy?

2009-07-24 @ 17:48:22
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Pauline svarar

Tack! Jag använder ett program på heter Corel Photopaint (b-varianten av photoshop), men här har jag nog bara dragit upp kontrasterna lite för att få mer djup/färg på ögon och mun. Mina kinder har fin hy, men näsan har alldeles för mycket blackheads :)

2009-07-24 @ 21:08:15
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: