Godnattpuss från Estridh!

God kväll!

Ännu en dag av bankutbildning. Det känns bra, och hur tråkigt det än kan låta med konton, krediter, fonder och aktierindexobligationer så är det faktiskt riktigt intressant! Framför allt för att hela tiden kan relatera till sin egna ekonomi och förstå nyttan av allting. Vem vet, kanske går jag foncertifieringskuren sen och det slutar med att jag blir världens banktjej!? Då ska jag lära mig att placera mina pengar rätt, följa börsen och i slutenda blir stenrik! Vad tycks om det?! :P

Annars har det inte hänt så mycket... Estridh fyllde 15 månader i går. Det är självklart jobbigt att vara från henne på dagarna, men jag vet att hon trivs väldigt bra på förskolan fortfarande. Nu får till och med fröknarna en kram när man hämtar henne och hon är inte längre ledsen när man lämnar. Känns jättebra. Hon har blivit en hejjare på att gå i sina vinterkläder nu och kan därför vara mer aktiv när de är ute på gården eller i skogen. De säger att hon tar för sig mer nu och hittar själv på saker hon vill göra ute. Min lilla snutta, min älskade älskade lilla snutta! Tänka att jag fått vila ögonen på dig i 15 underbara månader. Du är det finaste jag har!

Puss!

Nu är det bankpluggning innan jag ska gå och lägga mig. Men först ska ni få en härlig godnattpuss från världens sötaste tjej, puss & godnatt!


Alexandra

Sötis! :) Kul att du trivs så bra på jobbet! God natt! //Alexandra

2009-01-22 @ 21:10:00
URL: http://alexandraaaa.blogg.se/
Jennifer o Bebb

Ha ha guuud så SÖT!!kramar

2009-01-23 @ 04:13:26
URL: http://lillasockersota.blogg.se/
malin

haha så himla söt hon är :D

2009-01-23 @ 19:11:22
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
rebecka.

Vilken söt pussmunn! :)

2009-01-25 @ 20:04:35
URL: http://www.minmoa.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: