Sista dagen på jobbet...

... alltså det här jobbet! På onsdag är det dags för mig att göra entré på mitt nya jobb. Samma företag, en annan tjänst. Det ska bli så himla roligt och jag ser verkligen fram i mot det här! Jag vet att det kommer bli riktigt bra, det är en bra arbetsgivare och en tjänst som jag verkligen vill lära mig.

Det är kanske svårt för er att förstå hur stort det här är för mig, vilka enorma utvecklingsmöjligheter det finns! Som Johan sa: "Det är inte alla unga mammor utan utbildning som får en fast tjänst när alla andra får gå från sina. Att dessutom bli uppringd av arbetsgivaren...?!" Jag får hålla med om att det känns ganska smutt.
Jag är så stolt över mig själv och allt som jag lyckats med!


Så här har jag det, strax innan helg!
Min kopp och min banan. Som ni ser :P

Bara 30 minuter kvar, sen är det bussen hem och helg som gäller. Tiden går trögt kan jag säga... Sista dagen som jag jobbar extra på den här positionen, nästa vecka är det nya tag som gäller! Då behöver jag inte sitta här och koppla samtal till de som kan hjälp kunden, utan då är det mig som dem får koppla till! Hur bra känns inte det?

Ha fin helg allihopa!


Linn

Jag tyckte att det var dig jag pratade med idag när jag ringde Länsförsäkringar Uppsala.. följer din blogg slaviskt o kopplade direkt när jag hörde din röst i växeln :)

2009-01-02 @ 23:27:33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: