Några födelsedagskort

God morgon!

Tidigt är jag uppe för att hinna med allt som ska hinnas med. I går blev det bara scrapping som gällde, men jag fick två fina saker gjorda! Två födelsedagskort. Ett för egen del och ett som en kollega på jobbet beställt till hennes son. Jag blev nöjd, till viss del. Jag hade precis köpt ilte nya färger + garn, så det roligaste var ju att få använda de sakerna såklart... Kul att matcha olika färger också. Bilderna är inte så bra, hade inte tid i går kväll att ta några snygga foton, men ni ser ju hur det ser ut i allafall. På det här kortet gillar jag färgkombinationen, korstygnen och "Mamma, Mormor & Morfar"-skylten mest!



Just det. En av mina bröder fyller 35år i dag! Grattis Andréas! Händig som jag är har jag såklart plutat i hop ett kort till honom också, dagen till ära! Det här var det första kortet jag gjorde på mycket mycket länge, så designen känns lite tafatt kanske. Men man måste ju testa sig fram! :P Det är det som är så rligt med scrapping, det finns inga regler att rätta sig efter, det är bara en själv som bestämmer vad som gäller och hur det ska bli och se ut. Nu är det ju bara att hoppas att han öppnar brevlådan innan han läser min blogg, hehe. Grattis bror! Hoppas du får en riktigt fin födelsedag i dag!


Framsidan


Baksidan


En closeup på mina favoritbrads, hjärtan!



Tyll & band


En jättefin turkosa knapp


Det var allt om scrappingen!
Jag skickade också i väg ett litet kort till en person utan anledning egentligen, mest för att göra honom glad. Men det vill jag inte visa här förens jag vet att han fått det, annars blir det ju inte lika kul :P I morgon är det Fredag och sen är jag ledig. Eller ja, arbetssökande. Men som sagt, jag har goda förhoppningar om framtiden och i morgon ska jag skicka i väg mitt CV. Ha det fint idag!


Andie

Jag tycker att kortet till din bror var kanonsnyggt faktiskt! Det kanske var lite enklare men ibland är det ju så att less is more.

Superduper snyggt!

2008-09-04 @ 09:37:21
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Andreas (Brodern)

Tack så mycket för det fina kortet! Har inte kommit fram ännu men jag såg det här först på bloggen paulie :) Kan mycket väl vara det mest utsmyckade kortet hittils jag fått! Ska jag spara... :)



Andréas

2008-09-04 @ 12:38:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: