Handlat till scrapbooking!

Igår när jag slutat tog jag en sväng förbi Panduro. Jag har nämligen påbörjat mitt nya projekt: göra en scrappad "Min första bok" till Estridh! Det kommer bli så himla bra. Jag vet det! I boken kommer vi ha ett kapitel som är om hennes namngivning. Vi ska ha med boken den Lördagen, så att alla gäster kan skriva en liten hälsning där. Allt-i-ett-boken! Det kommer bli perfekt.

Jag stannade på Panduro till de släckte lamporna och personalen stod och suckade i kassan över mig, den dryga kunden som inte kunde bestämma sig. Men tillslut hade jag plockat ihop de papper, snören, pennor & ett album som jag ville ha. Nyss beställde jag också en hel massa saker från www.pysselmyran.se. Stämlpar, pennor, stämpeltillbehör, lim och annat som kan behövas till pysselt!


Överst: Scrappbookingpapper, ettiketer, pennor, och några thickers med bokstäver och siffror.
Under: Några helfärgade papper som också ska bli sidor i hennes bok, två kuvert (ska också bli sidor) och albumet.


Fina papper soms ak bli sidor i hennes album.


Albumet är ju än så länge opimpat. Men jag tänkte klä in det i ett brunt tyg med vita prickar, och sen skriva estridh namn och "scrappa" lite med rosa detaljer och kanske blommor! Tror det kommer bli helsnyggt.


Fina sidor där det är två olika mönster på samma papper.
Fint när man sätter en sida i boken, då blir det som två olika!


Jag slaktar hennes gamla bok, och ska skriva över allt til den nya. Här är hennes små minnessaker. Vi har sparat hennes pyttesmå första strumpor, de ska också vara med i boken! Söta va! :P


Första bilden någonsin på hennes till vänster, och hennes födelseannons i UNT. Ultraljudsbilderna måste ju också vara med :P


Här har jag klippt till alla sidor och satt de i ordning i albumet. Det som ser ut som en rosa sida, är ett kuvert som innehåller min förlossningeberättelse. Jag har sytt fast ena sidan på kuveret i en remasa med brunt papper, och gjort hål i det så kuveret kan istta som vilken sida som helst i abumet!


Sytt med naturtråd och satt fast en ettikett. Men det är inte klart ännu! Vänta bara till jag får mina stämplar och dekorationer :P

Nu ska jag fortsätta scrap-sufra lite! PUSS!


Nina

Vad gulligt :)

Tänk om jag också hade sån fantasi hehe

2008-07-17 @ 14:26:41
URL: http://ninawikizz.blogg.se/
myamia

Vilken början!!! Ser grymt lovande ut! Ert panduro verkar vara roligare ser jag, bara lite avis ;) Nu drar jag på lite minisemester, men ha en skön scraphelg så kollar jag upp dig efter helgen ;)

2008-07-17 @ 16:39:28
URL: http://myamias.blogspot.com
netha

Poppar in från Myamias blogg och kollar. Jag gillar att se när folk börjar med scrapping eller kortmakeri.

Men jag måste säga, sicken början, helt ursnyggt kommer det att bli.

Härligt, nu är du fast!

Ha en härlig helg.

2008-07-19 @ 09:10:34
URL: http://nethas.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: