Nya stämplar

I går invigde jag mina nya stämplar jag skickat efter förut. Hade köpte omonterade stämlpar, så jag fäste dem på EZ-foam (tror jag det heter), och sen fick en av våra smörknivar i plats agera akrylblock. Perfekt! Det var faktiskt väldigt bra att fästa stämpeln på något så tunnt, det blev väldigt lätt och smidigt att stämlpa sen.

När jag beställde fick jag också med en extrastämpel där det stod "Välkommen på kalas!". Den ska jag använda när Estridh fyllder 1 år :P Ja, det är riktigt roligt att stämpla, nu ska jag bara få tid att hålla på också...

Här är min favvostämpel: myran!


Smörkniven jag använde som stämpelkloss :P


Gissa vem som gärna hjälpte till bland alla stämplar?!


Så ser dem ut när jag satt på foamet


Skoj

Så, nu ska jag snart kila till jobbet. Var ganska mör igår efter nattens bravader så det blev inget bloggande.. Färjan gick 00:50, Estridh var vaken och pigg hela vägen till Nynäshamn där hon somnade i bilen på väg hem. Då var klockan närmare 04:50. Låg i sängen hemma efter att ha "nattat" Estridh i hennes egna vid 06:40. Ganska slut man var sen! Dygnet var helt felvirdet, och den enda sömnen man fått var när man slumrat någon minut, i någon konstig ställning på färjan. Nej, det var ingen hit att åka hem den tiden..

Det varkade som Estridh också var ganska trött och slut. Det är ju så dumt när man är borta sådär, för man tappar all rutiner man hade innan. Ingenting blir ju som förut och det märks på henne. Men nu ska vi vara hemma ett tag så nu ska hon få ha lite lugn och ro.

Ta hand om varandra! Puss puss!



mirka

Vad smart att använda en sån smörkniv som kloss! skulle jag då aldrig kommit att tänka på själv.

Stämpla som är så roligt. Jag köpte faktiskt en del stämplar från panduro nu också när de hade rea. Så man ska väl bara ta sig tiden att sätta sig ner med pysslandet nån dag.

2008-08-12 @ 09:06:06
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Andie

Vilka snygga stämplar! Och vilken smart lösning att fästa den på en smörkniv.

2008-08-12 @ 11:03:52
URL: http://www.andie.bloggagratis.se
Josefin

Vilka fina stämplar! vart har du köpt dom?

2008-08-12 @ 17:34:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: