Mat i bloggen

Jag tänkte börja skriva lite mer om mat här i bloggen. Dels vad vi äter för mat till vardags men också lämna recepten så att ni också kan laga! Det dröjer inte länge förren Signe ska börja äta riktigt mat också, och den kommer jag göra själv.

Tänkte att det passar bra i min vardagsblogg! Kan ju börja med att tipsa er om världens godaste paj som vi åt till middag igår och linssoppan som blev min lunch idag. Överlag är jag ganska dålig på att laga mat så alla recept är genomgående enkla och snabba. Där till älskar jag god mat, så jag tänkte det skulle vara kul att dela med mig. 

Har ni några bra vardagsrecept att tipsa mig om så gör det gärna! Puss!



eva

Hej, låter jättekul med lite recept/matlagnings förslag. Är lätt att hamna på safe-cards när man är

barnfamilj. typ köttfärssås som vi iallafall äter alldeles för ofta :) det jag tänkte tipsa om eftersom du nu råkar på i Sveriges mysigaste stad Visby, ÄR restaurang 50 kvadrat. http://www.50kvadrat.se/ Även om ni inte kan gå dit nu, så lovar jag att det är värt varenda krona. ha det gött!

2011-01-18 @ 22:07:45
Stina

Ja, mera mat! Mat är det bästa som finns, hehe (:

2011-01-18 @ 22:22:19
URL: http://stan.blogg.se/
Anna

Tummen upp för matrecept Pauline! :) Provade linssoppan och den blev jättegod! Fast jag gjorde ett misstag till en början och hade i 1,7 LITER vatten istället för deciliter. Var bara till att hälla ut så gott det gick och köra vidare. Men som sagt; soppan blev jättegod! :)

2011-01-19 @ 18:14:22


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: