♥ Signe 3 år ♥

 
En glad och sminkad 3-åring och hennes efterlängtade prinsesstårtor!
 
I helgen som var fyllde min lilla pärla 3 år! Hipphipp hurra! Älskade lilla unge. Jag minns det så väl, den där morgonen när hon föddes. Höstsolen lyste in genom fönstret på sjukhuset. Utanför hade träden börjat skifta färg. Klockan var 07:51 och en ny liten människa kom till världen och förändrade våra liv för alltid ♥ 
 
Signe själv har längtat mycket efter sin födelsedag. Hon håller upp tre fingrar och pratar om allt som händer när man fyller tre. Så stor man blir då. Helst av allt vill hon fylla sex år, som Estrid, men det får vänta.
 
Jag hade dagen till ära drabbats av mjölkstockning med 39,5 graders feber med frossa. Fantastiskt lägligt när man ska ha släkten på besök. Men vi gjorde det enkelt för oss - köpetårta och köpekaka. Värre än så behöver det inte vara och Signe var helnöjd! Till sitt kalas hade hon nämligen önskat sig en grön prinsesstårta. "En kall". Perfekt när man är en glupsk tjej som hon! Perfekt även för en mamma som inte var i tillstånd att leverera sju sortser hembakt.
 
Signe fick massor med fina presenter, men hennes egen favorit var definitvt sminket. En egen låda med ögonskuggor, läppstift och borstar. Signe som älskar att låna mitt smink blev överlycklig över att äntligen få eget!
 
Tack alla för uppvakningen när hon fyllde!
 
Ny kategori också - "Signe 3 - 4 år". Hjälp vad tiden går!


Andrea

Stort grattis till Signe! Tiden går verkligen rasande fort, var hon inte nyfödding nyss?

2013-09-27 @ 22:07:36
Andrea

Grattis grattis Signe!! :)

2013-09-28 @ 20:39:23
URL: http://thegreenspot.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: