Snabbresumé

Här inne var det tyst hörrni. Ska vi ändra på det elle'? Det tycker jag. Min blogg har haft en paus. En lågintensiv period. Egentligen inte för att jag inte haft något att skriva, utan för att jag tyckt det varit så ofantligt tråkigt att sitta vid datorn. Gör ju inget annat på dagarna, därför känns det rejält motigt att parkera sitt arsele i ännu en datastol när man kommer hem. Men ni har inte missat speciellt mycket, var inte oroliga.
 
Jag skulle kunna summera lite snabbt så ni håller er uppdaterade!
 
Signe har blivit grym på att prata! Orden bara ramlar ur munnen på henne. Hon har också visat sig bli en betydligt mer intensiv unge än vad Estrid är. Signe är högljud, bestämd och omöjlig att tillrättavisa. Dels för att hon är söt, men också för att hon ler sitt sötaste leende och bjuder på de godaste pussarna. Hennes föräldrar slits mellan att gå i taket, tappa tålamodet och sedan smälta totalt av kärlek. Hon är smart, den där ungen.
 
Estrid har blivit en stor och fin tjej. Pratar, berättar och analyserar. De veckor jag är själv med barnen tar hon verkligen ansvar för sitt och hjälper till. Hon är pricipfast och rätt och fel har blivit viktigare än någonsin tidigare. Här får man passa sig, säga fel eller missta sig går inte! Ni som läst bloggen ett tag känner Estrid vid det här lagt. Ni vet att hon har ett stort inre känsloliv, och det blir bara tydligare ju äldre hon blir och ju bättre hon kan uttrycka sig.
 
Johan då? Ja, han fortsätter att bevisa sig vara världens bästa karl. Han växlar mellan att jobba på båten en vecka och vara hemma-pappa den andra. Däremiellan gör han andra saker som imponerar. Bygger vedförråd. Inreder lekstugan. Lagar underbar mat. Eller som när han tog barnen och åkte själv till Gotska Sandön i 3 dagar. Åkte båt dit med sjösjuka barn, vandrade på ön med egna ungen i bärsele och den andra på axlarna, sov i tält, gick ut i kalongerna mitt i natten och bryggde välling samt spenderade massor med tid till att bara umgås och ha det mysigt. Ja. Om jag inte vore tokkär i honom sedan innan så blir man det ju av att läsa det här ♥
 
Och sen var det jag själv. Vad har jag gjort? Snurrat omkring mellan de här tre ovanstående och bara njutit av tillvaron. I bland försöker jag vara en god anställd på mitt jobb och ibland försöker jag ta mig i kragen och löpträna. Annars blir det mest vardagskarusell som, trots allt, är det bästa jag vet.  
 
Det har inte blivit så mycket bilder (förutom med iPhonen då, vill ni se så följ Pillemin på Instagram). Men jag har i allafall lite fina bilder från en dag i Furuviksparken som jag inte visat er. Lägger upp dem i eftermiddag. Hoppas jag.
 
Puss & hej!
 


Linn

Vad roligt att höra från dig! Blir alltid glad när jag kikar in här och ser en ny rubrik :) Det måste vara så häftigt att ha tre så fina personer i din närhet, njut bara njut!!

2012-09-10 @ 20:17:34
Terese

Åh vad roligt att du är tillbaka, jag har saknat dina inlägg. Att läsa din blogg gör mig glad. :)
Har ju trots allt följt dig sen Estrid föddes.
Ha det fint!
/ Terese

2012-09-10 @ 21:47:46
Emelie

Välkommen tillbaka!

Förstår att det har varit skönt med en paus från bloggandet. Men vi läsare verkar i alla fall rörande överens om att det är väldigt roligt att läsa din blogg, och även jag blev väldigt glad när jag möttes av ett nytt inlägg när jag kikade in här:)

Hälsa familjen!
Kram, Emelie

2012-09-11 @ 07:50:06
Jessica (fd kollega)

Som sagt har saknat dina inlägg!
Kul att du är tillbaka! :-)

2012-09-11 @ 19:24:11


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: