Födelsedagskalaset


Jag testar att lägga upp en slideshow, får se om det är bra eller inte. Vad tycker ni - hiss eller diss?


Nog för att det känns som Signe blivit stor fort, men nu när jag byter kategori till "Signe 1 - 2 år" känns det ju helt sjukt. Vart tog min bebbe vägen?

Hur som helst. Tack till de 8% av mina besökare i går som grattulerade Signe på hennes speciella dag. Vi hade i alla fall en jättefin och mysig dag tillsammans, och på kvällen kom några släktingar för att ha tårtkalas med oss. Jag tycker det är så fint att människor kommer hit och anstränger sig för hennes skull, fast hon är så liten och inte förstår vad hela kalascirkusen går ut. Ja, men ändå. Det uppskattas verkligen! Signe fick fina presenter och att dömma av hur trött hon var på kvällen, tror jag hon hade en väldigt rolig dag! 

Estrid hade också superkul. Jag tror hon var den som laddat mest inför Signes födelsedag. Hon gav sin lillasyster minst 100 pussar och kramar och när hon sa"Grattis Signe! Det är dig födelsedag idag!" hade hon sann gläjde i rösten. Hon tycker så mycket om sin syster så det går knappt att beskriva! ♥

Just det. Det här får jag inte glömma! Under kvällen tog hon 4 steg alldeles själv! Min pappa bevittnade sensationen. Grymt. Tänkt att min lilla flicka kommer gå omkring snart!


Johan

Den där slidshowen verkar ju inte funka. Inte på iPhone iallafall. Nåja.. Nu är det fredag o snart kommer jag hem i 9 dagar. Ses snart. Puss!

2011-09-23 @ 14:10:36
Pauline

Hm. Någon annan som inte heller kan se med iPhone?



Det ska bli mysigt att du kommer hem. PUSS!

2011-09-23 @ 14:47:29
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Erika

En hit!!!!!



Underbara bilder som vanligt!



Kram

2011-09-23 @ 22:01:06
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Emelie

Jag kan inte heller se slideshowen i min Iphone.



Men på datorn har jag sett bilderna:) Jättefina kort, men om man nu får säga vad man tycker om det, så skulle jag nog säga att det är bättre att ladda upp bidlerna som vanligt. Om man inte kan sänka hastigheten på bildspelet vill säga. För jag tycker det bläddrade lite väl snabbt just nu. Jag vil ju titta längre på dina fina foton :)



Stort grattis i efterskott till fina lilla Signe.



Kram från Emelie!

2011-09-26 @ 13:27:41


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: