Hittade lite grejer på loppisen ändå!

Poppis loppisen var inte speciellt kul. Det funkar liksom inte att sälja en urtvättad body för 35 kr, bara för att man köpte den ny för 100 kr. Folk vill fynda! Då var den vanliga loppisen i Västerhejde roligare. Där hittade jag de här gamla plåtburkar till Estrids rum (till pärlor och kritor). Han som sålde dem måste fått solsting ute i vårsolen, för han ville ha 100 kr för den runda och 50 kr för den röda, eftersom de var "väldigt gamla". Jo tack. Det slutade med att jag snackat ihop ett paketpris som gav mig burkarna för 25 kr/st. Det var ett rimligare pris.



Jag köpte och de här paret stolar. Jag blev så kär i stolarnas form, den bulliga sittdynan och den otroligt söta stolsryggen! Tyvärr har nog en kissekatt haft den ena stolen till klovässare, så en omklädnad är nödvändig. Jag har aldrig klätt om en möbel förut, men har som mål att klara det på egen hand. Det knepigaste blir ryggstödet med alla små detaljer... Men jag får se det som ett nybörjarprojekt! Ska bli riktigt roligt. Fick dem för 50 kr/st.

Som ni ser är det nog inget tapetserarpoffs som klätt om dem senast. Det är ganska slarvit spikat och limmat, så jag ska nog fixa att gör det lika snyggt :)



Vilket tyg tror ni kan vara snyggt? Gillar egentligen det som redan sitter på, men tror det får bli något ljusare. Fast det är inte speciellt praktiskt i och för sig... Vi får se. Vill att de ska se klassiska men ändå moderna, fräscha och lite roliga med tanke på designen. Ett alternativ är att helt go bananas och kanske måla dem vita och sätta på rosa, limegrönt eller något annat lekfullt tyg och ställa dem i tjejernas rum?

Kom gärna med tips hur ni hade gjort! Är det någon som råkar vara en hejjare på att klä om möbler får ni gärna delge mig era tips och erfarenheter!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: