Söndagspromenad

Ganska nära där vi bor finns en jättemysig liten å som vi brukar gå till. Det är så fint att se hur allting försändras med årstiderna där. Snart är det vår - då kommer blåsippor och tusselagos trängas i backarna. Jag längtar tills vårblommorna kommer och jag kan visa Estridh hur man plockar dem. Hur de doftar och att de har olika färger. Åh, jag vill ha vår nu!

I början på april förra året minns jag att jag gick med Estridh i vagnen här. Solen sken, jag hade ingen jacka och det var en av det där första, riktigt varma vårdagarna. Då kunde man skymta blåsippor i skogskanten, men det känns ganska långt tills dess när man ser all is och snö... Men det gör inte så mycket, på en sån här fin plats har alla årstider sin charm.


Estridh gillar att åka skrinda


Alla årstider är vackra här


Mysig söndagspromenad


Estridh tittar på ån och det brusande vattnet


Linn

Är det i Hågadalen? Isåfall kanske du har något mysigt promenadtips, för jag har precis flyttat till Eriksberg. Tack för en toppenblogg, tittar in med spänning flera gånger varje dag:) Mvh Linn

2009-03-29 @ 20:35:24
Anonym

Gud vad mysiga saker ni gör i er mysiga lilla familj!

2009-03-29 @ 21:36:02
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
sofie

Hej Pauline :) Jag hade några frågor för ett tag sen om ditt hår...du kanske missa det :P

jäjä, nu tänker jag iaf testa att göra slingor å lägga i en askblond färg, så jag tänkte höra vilket märke du använde! Vad det Helt naturligt ljus askblond? Du vart så fin i håret juh! Söt dotter har du också :)

kram!

2009-03-30 @ 12:49:27


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: