En Tisdag med träning & lugn och ro

Nu har vi tränat, jag och Estridh. Eller hon var på barnpassningen och jag gymmade.Gick fint som vanligt! Nu känner alla tanter igen henne där och ropar "Åh! Är Estridh här i dag! Gud vad kul!" . De gillar henne. I vanlig ordning började hon med att håva in massor av komplimanger om hur söt hon var, duktiga att gå, snäll och glad, lugn och fin. En stolt mamma har hon också (:

Jag å andra sidan har tröttnat på gymmet nu... Speciellt gymmet nere på stan. Det är bara en massa uppumpade killar som enbart är där för att frusta och stöna under vikterna och sen stå och spegla sig i 20 minuter. Sen går de omkring och spänner sig innan de hugger tag i nästa maskin. Jag tycker är jättejobbigt, jag vill vara där för att träna. Inte för att visa upp mig eller ha någon som spanar på en hela tiden. Så på Torsdag får det bli gammal hederlig jympa istället!!

Här är lillfisen när hon leker!


Du och din lilla uppåtnäsa!


Estridh ligger och ringer några viktiga samtal...


Hon gillar att rycka till i snöret så att det plingar till en massa i telefonen. Eller hålla luren mot mammas öra så att hon kan prata (: Telefonen kommer från Lekmer.

Nu ska jag ta bebisen och gå till vårat nybyggda bibliotek som ligger här nere. Höres!


Jessica

Vad söt hon är! :)

Och himla duktig på att gå och förstå och sådär! Lite skillnadn om jag jämför med min lilla kille som är några dagar äldre än Estridh.

2008-10-07 @ 20:01:27
URL: http://jessica-lund.blogspot.com/
elin

haha! "ligger och ringer några viktiga samtal".. :D

2008-10-07 @ 22:27:09
URL: http://elinelversson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: