Allt jag vill förändra ska förändras nu

En av de sista kvällarna i den här trädgården. Estrid har fotograferat oss.
 
Nu är det bara EN dag kvar. EN ynka liten dag tills vi får nycklarna till huset och kan flytta in. Så i morgon vid den där tiden har vi tillträde. Själv jobbar jag så Johan sköter mötet med säljaren och mäklaren själv. Sen börjar någotning nytt. Det kanske låter tungmodigt att påstå att en ny tid i våra liv börjar i och med detta, men sån är känslan. Vi tar vår familj och startar upp vårat liv på riktigt. Slår rot där vi verkligen vill växa. 
 
Jag försöker samtidigt hålla förväntningarna realistiska. Det finns en tendes annars att satsa för mycket och bli besviken. Att tro nu ska allting bli bättre! När vi bor i huset ska jag minsann börja äta nyttigare, sopsortera nogrannare, bli bättre på att hänga kläderna i garderoben på galgar och jag ska alltid slänga tomma schampoflaskor så att de inte står och tar plats i duchen. Allt jag vill förändra ska förändras nu. Kanske en naiv tanke som jag redan nu vet att jag inte kommer efterleva. Men flytten är en naturlig omstart och den drivkraften vill jag ta tillvara, även på den personliga planet. Någon utav er som lästboken The Golden Year av Hannah Widell och Amanda Schulman förresten? Jag lyssnar på Fredagspodden och vad jag förstått det som är det just det här tänket som deras bok bygger på. Det kanske får bli steg nummer ett - köpa deras bok. Slänga schmpoflaskor och hänga kläder på galgar kanske jag börja med ändå, men boken står på tur.
 
Tänk att om ett dygn bor vi där. Märkligt alltså. Hela släkten är involverad i flytten och var och en hjälper till med det som just dem kan bistå med. Bära möbler, köra släpkärror, laga mat eller passa barn. Jag tror och hoppas att det kommer gå smidigt eftersom vi är så många som hjälps åt. Vad skulle vi gjort utan alla dessa människor runt omkring oss? ♥ 
 

♥ Knut 1 år ♥

 
Denna dag för ett år sedan vaknade vi upp, utan att veta att detta skulle bli din födelsedag. Men efter många, långa, dagar utav väntan var det äntligen dags för dig att födas. Att komma till jorden som ny och färsk liten individ. Här kan ni läsa om kvällen när Knut föddes.
 
Idag har det gått ett år. Du har gått från att vara en hjälplös liten sparv till en liten kille som går runt, skrattar, busar och är full utav humor och glädje! Det är ju makalöst. Ny kategori också: Knut 1 år - 2 år. Du kom ju nyss... Vad hände liksom?
 
Grattis Knuten! Du är vår finaste lilla son och lillebror. Vi älskar dig! ♥