Midsommar

Midsommar 2013
 
Vi spenderade midsommaraftonen hos min pappa på landet. Min storebror kom förbi också. God mat och en promenad ner till bruket med midsommarfirande och dans kring stången. Ja, för min del blev det inget grodhoppande. Jag hade fullt upp med att ta mig upp från gräset där vi satt... På eftermiddagen åt vi världens godaste efterrätt - froozen cheesecake, pratade strunt och hängde kring bordet.
 
Min pappa har köpt tolv stycken kycklingar också. Ni får själva gissa hur omtyckta det blev! Estrid bosatte sig i hönshuset tillsammans med de pipande små liven och satt där inne i flera timmar. Efter en stund lugnde de ner sig och hon lyfte och hanterade dem jättefint. Min lilla djurälskare ♥ Hon är verkligen i sin rätta miljö när hon får vara med djur. Det kommer så naturligt för henne, som om hennes känsla och förståelse för varje djursort vore en del av henne själv.
 
En perfekt midsommar alltså! Lugn och skön. Sådär lagom liksom. Bättre kan det inte bli.


Andrea

Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen; Estrid <3

2013-06-25 @ 18:53:30
URL: http://thegreenspot.blogg.se
Sophia

Vilken underbar bild på Estrid med kycklingen!

2013-06-26 @ 13:04:42
URL: http://jaghetersophia.blogspot.com
Emmy

Vilka fina klänningar barnen har. Lite gammaldags stuk och väldigt midsomriga, har du sytt dem?

Svar: Nej, det är faktiskt engelska skoluniformer som Johan beställt på nätet. Han såg ett par flickor på båten som hade sånna och frågade vart de var köpta. Barnen älskar dem och jag tycker också de är helt bedårande söta i dem!
Pauline

2013-06-29 @ 07:41:02


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: