Torsdag

 
En regnig promenad till skolbussen i morse.
 
Jaha. Då var jag och Knut själva hemma. Estrid är lämnad vid bussen (herregud vilken stor tjej hon blivit!) och Signe på dagis. Bebisen sover. Så vad ska jag göra nu?
 
Det är alltså nu jag ska göra en massa nyttiga saker. Flämnga omkring. Plocka disk, tvätt och kanske hinna ta en dusch. Men jag har en förmåga att bli som paralyserad av min lediga tid och istället göra... Ingenting. Blogga lite kanske. Som nu. Tänker att det är viktigare att unna sig något roligt när bebisen sover, än att städa. Tvätten går nog ingenstans.
 
Men det är väldigt skönt att göra just ingenting, så det tänker jag fortsätta med idag. Det regnar ute. Då får man sitta inne och sy lite grann och surfa på datorn. Jag håller nämligen på att starta upp ett litet syprojekt som ni kommer få se mer utav när det börjar ta form på riktigt. Det känns så roligt! Det ska jag nog pyssla med idag. Japp. Bäst att sätta igång, men vet aldrig hur länge Korven sover.
 
Puss & kram!


Linn

Helt rätt inställning! Tror det finns så mycket prestation hos många mammor, men det som gör en till den bästa mamman är att vara utvilad! Heja dig!!! (är såå inspirerad av dig och har dig som förebild om jag får äran att få barn i framtiden!!)

2013-08-22 @ 10:48:04
Andrea

Men så skönt att bara göra ingenting! Passa på och riktigt njut av det :) Jag borde ha gjort det nu de senaste två dagarna efter visdomstands operationen, men inte har jag suttit still det lilla minsta... Kanske därför man är svullen som en hamster i hela fejjan! ;P
Njut av det lugna och den lille!

2013-08-22 @ 16:57:49
URL: http://thegreenspot.blogg.se
elin

jag säger som min barnmorska sa till mig: låt dammråttorna bli stora dammkaniner ;) man måste andas för att orka.

2013-08-22 @ 18:59:10
URL: http://foxen.blogg.se
Jeanette - En mammas vardag

Passa på att ta vara på den tiden:)

2013-08-24 @ 15:37:50
URL: http://jiaslife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: