Eldkvarn, bubbel och barnfritt.

 
För två veckor sedan var jag och Johan på Eldkvarn. Jag har inte sagt det va? Hur som. Det hör ovanligheten att vi gör något sånt, därför lyxade vi till det med en hotellvistelse också. Barnen var bortlejda och vi passade på att ha ett dygn för oss själva. Tillsammans med tre andra par så kollade vi på en svettig Plura, åt god mat och simmade i hotellets releax.
 
Jag kan tala om att det här med releaxen var ett stort orosmoment för mig. Nej, jag är inte alldeles bekväm med att tränga ner min gravida kropp och mjölkstinna bröst i en liten bikini och sedan blotta den för offentligheten. Vit som ett lakan och med en bakdel som mer liknar ett månlanskap i texturen. Nä. Tack och lov för badrocken.
 
Men vi hade såklart himla mysigt! Jag gillar svinget i Pluas musik och jag gillar att bo på hotell. Eftersom jag lagt mig till med en tråkig vana att vakna kl. 05:00 på morgonen (en morgonpigg bebis i magen som drar igång!) så gick jag upp tidigt på söndagmorgon och hämtade barnen. Är det inte lusigt hur mycket man saknar dem så fort de är borta? Det räcker med att man lämnar över dem i en annans bil, och genast känns baksätet så fruktansvärt tomt.
 
Vi visade dem hotellrummet där vi bott och sen gick de loss nere i frukostbuffén. Oh my God, säger jag bara. Folk som såg oss och de två vildarna till barn tänkte garanterat "... och de där ska ha en till?". När jag försökte dämpa Signe lite och fånga hennes intresse med att viska att vi skulle upp till rummet och bada, fick det i stället motsatt effekt och hon drar av sig byxorna framför frukostgästerna och skriker "JA! BAAADAAAA!". Ja. vi gick upp till oss efter det.
 
Och helt plötsligt förstår man värdet av att få ett dygn bara för oss själva, även om man saknar barnen varje sekund de inte är med.


Andrea

Hahaha, klockrent skrivet :) Kan riktigt se det framför mig i frukostbuffen! Ungar är roliga :)

2013-04-26 @ 07:46:15
URL: http://thegreenspot.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: