♥ Estrid 5 år ♥

Du har gjort de här 5 åren till mina bästa!
 
Estrids 5-årsdag firades med släkt, vänner, dagiskompisar, ballonger och driver utav presenter. Jag är fortfarande chockad av alla fina saker hon fick. Herregud. Allt i från smycken och Barbiedockor till kläder, leksaker och massor av pysselgrejer. Helt enormt. Hon fick nog exakt varenda liten grej hon önskat sig. Nöjd 5-åring! Tack alla!
 
Mamman å andra sidan, är slutkörd. Det var barnkalaset som tog slut på mig. Eller förberedelserna utav det, skulle man kunna säga. Men jag får skylla mig själv. Vill man bjuda hem två dagisavdelningar på våra 110 kvm samt fixa den perfekta festen och sedan baka allting själv och så ska man inte gnälla sen. Man skulle väl kunna säga att jag lärde mig några saker till nåsta gång.
 
1. Även mindre kalas kan vara trevliga.
2. Små barn uppskattar inte jobbet bakom perfekta bakverk. Köptans duger bra.
3. Städa innan ett barnkalas är meningslöst, spar städningen till efteråt istället.
 
Dagen efter kom släkt och vänner och det fixade Johan. Köptans prinsesstårta, enligt Estrids egna önskemål. Enkelt och bra. Jag kände mig glad och hade, för ens gångs skull, tid att prata med gästerna också. Det har med andra ord varit en hektiskt och intensiv kalashelg som hade behövt en söndag till för att jag skulle återhämta mig till fullo. Kanske till och med två söndagar extra.
 
Men ni vet hur mammor fungerar. Antingen är ni en själva eller så har ni en någonstans. Att se barnens glädje läker alla mammors sår och får dem att orka en liten bit till. Så självklart - en glad och upprymd Estrid gjorde det värt allt! Jag älskar dig fina unge. Du är så klok och bra och får mig att varje dag bli en bättre människa. 


Andrea

Grattis fina Estrid!! Låter som att hon haft en underbar födelsedag, vad mer kan man önska! Jag saknar att vara liten och fylla år, det var en väldigt mäktig känsla över sin egen dag :)

Svar: Tack! Hon var väldigt nöjd med sin dag. Det är stort att fylla 5 år!
Pauline

2012-10-23 @ 14:06:48
URL: http://thegreenspot.blogg.se
Andrea

Stort grattis till Estrid i efterskott!

Apropå födelsedagar, ska inte Signe få sin 2-3 år-kategori snart?

Svar: Estrid tackar! Jo, Signe har faktiskt fått en ny kategori, men eftersom jag inte skrivit något i den ännu så har den inte kommit upp. Får väl bättre mig på den fronten :)
Pauline

2012-10-24 @ 02:01:16
Andrea

Haha, vi Andreor gillar att kommentera ;)
Ville bara säga att jag älskar nya looken på bloggen! Prickigt!! :D Och godisklubborna ser galet goda u!

Svar: Tack! Jag kände att det var dags för något nytt. Något lite roligare! Hoppas ni inte får ont i ögonen av att läsa bloggen nu när den fått en prickig kostym :)
Pauline

2012-10-27 @ 14:10:12
URL: http://thegreenspot.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: