En dag ute i trädgården

Vädret har varit fint och vi är ute mycket. I onsdags var det planeringsdag på dagis så då var vi ute i trädgården ungefär hela dagen. Klippte gräs, städade upp i sandlådan och hängde tvätt. Sanningen är att det inte bara var det fina vädret som höll oss utomhus. Signe-Signalhorn är just nu helt obegripligt krävande och klättrar efter väggarna bokstavligt talat om hon hålls inomhus för länge. Hennes tålamod är obefintligt och hon skriker och testar gränser hela tiden. När hon kommer utomhus däremot distraheras hon av en massa spännande saker som världen har att erbjuda, och kommer liksom av sig i allt gnällande.

Det blev därför en väldigt trevlig dag utomhus! Där finns också hennes gungor som kan roa henne i evigheter. Efter Estrids önskemål blev det också en knäckemacka med kaviar ute i solen.

Ja. Dom är fina, mina ungar. Om än tålamodsprövande. Jag är så glad att jag har dem ♥Ser ni de den lilla grönskan som kommer upp i krukan till höger? Det är potatis som vi provat att sätta i kruka. Ska bli spännande att se vad som blir av det.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: