Huset fullt av tjejer!




Estrid
och hennes kusin Siri har haft en riktig farmordag idag. Det har varit på jippo i stan med clowner, lördagsgodis och ansiktsmålning. I kväll ska Siri sova över här. Båda två är helt uppe i linningen och just nu leker hunden (Siri) och kaninen (Estrid) med alla gosedjur i våningsängen. Signe tittar på dem beundransfullt och vill mer än gärna vara med, fast hon i det minsta laget för sin egen säkerhetsskull när de far omkring och brottas i sängen.

Det är lustigt. Nu är jag en sån där mamma som tar hand om andras barn när de sover över. Jag tycker inte det var länge sen jag själv var liten och skulle sova över hos kompisar. Det var spännande. Ofta hade man med sig sin kudde och ett gosedjur, och ibland fick man bli tillbakaburen hem i ett täcke mitt i natten. Längtandes efter mamma.

Ja, det känns ju som det inte var så länge sen. Men eftersom jag har de här två lopporna som lever rövare i rummet intill så har jag nog blivit stor, trots allt. Det är kul att tjuvlyssna lite och höra vad de pratar om där inne:

Siri - "Visst är det roligt att jag är här?"
Estrid - "Ja, tusen miljoner! Så mycket älskar jag dig!"




Emmy

Åh det är rörande. Gud vad jag saknar min lilla sessa, men det är guld värt att vi har er, och ni oss kom ihåg det! Puss och kram. Nu är det godnatt hos Segerdahls efter en mysig lördagskväll! Ses imorgon

2012-02-25 @ 22:29:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: