Gräsänkor

I helgen var min svägerska här, Anna. Vårar karlar var på Svenska Rallyt ihop, så därför var vi gräsänkor ihop. Vi lagade god mat, pratade strunt och lekte med barnen. Åt cheesecake gjorde vi också. Herre min Gud så gott! Det är inte ofta någonting slår choklad i efterrättsväg, men just den här cheesecaken spelar i en klass för sig. Jag skulle kunna äta en hel form själv. Minst.

Lite Melodifestivalen blev det också för sakens skull, men vi tittade ganska ointresserad och jag kunde endast konstatera att arrangemanget var lika tråkigt som vanligt och att schlager inte längre är schlager.

Här är lite bilder i från middagslagningen i fredags! Fyllda paprikor med färk pasta.  


Ser ni förresten vilken magnifik pryl från yttre rymden som flyttat in på köksbänken (bilden högst upp)? Vid första anblicken skulle man kunna tro att det var en skithäftig köksmaskin, men tyvärr. Det är en mopedmotor som Johan ägnat tid motsvarande en arbetsmånad till att renovera. Ja okej, nästan. Det har varit hans käraste ägodel under en tid nu, och han har putsat på den så febrilt att han glömt gå och lägga sig på kvällarna. Det har hänt att jag vaknat mitt i natten av stök nere i från vårat kök som nattetid förvandlats till ett garage. Men det är okej, eftersom vi inte har något vanligt garage. Gör mopedmotorn honom glad så är jag glad.

Men nu är den klar! Nu står den uppställd på köksbänken som ett monument. En installation. Jag har blivit så hemmablind nu att jag inte ens tänker på att den står där i ljusets sken. Ett konstverk på sitt sätt.


Emmy

Jag vill också ha tjejkväll med dig och småttingarna ju! Det får vi styra upp. En motor är inget att skämmas över. Mickes och min kompis Mats har en välputsad V8 som monument hemma.. eller som vinställ faktiskt. Riktigt snyggt!

2012-02-15 @ 07:51:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: