24 år

Grattis till mig som fyller 24 år idag! Jag är som en liten unge när det kommer till födelsedagar. Min speciella dag. Jag tycker om att bli 24 år. Jag är liksom vuxen, fast en ung vuxen. Jag har hunnit med ganska mycket och samtidigt har jag hela livet framför mig. Jag vet vart jag ska och jag känner mig nöjd med det. 24 år verkar vara en bra ålder. Faktiskt blir det bara bättre och bättre!

I morse var jag in till stan för att fotograferas. Det är till mina visitkort som jag ska ha på jobbet. Jag trodde det skulle vara ganska snart avklarat, men det visade sig bli både klädbyten, sminkning och styling. Jag som fixat mitt hår i en timme och var nöjd blev alltså ganska ställd när stylisten säger "Ja, du var ju redan ganska fin i håret, men jag ska hjälpa dig..." och börjar sedan tupera upp hela skallen tills jag mer liknade en fluffig pudel från 80-talet än mig själv. När jag sedan fick se bilderna, framföra mitt missnöje, rätta till håret och sedan ta om bilderna blev det bättre. De tyckte även att jag skulle passa väldigt bra för en annonsering i tidningen och på hemsidan, därför gjorde vi en speciellt plåtning för det. Jag fick hänga på mig lite mer pärlor och låna prydliga kläder så att jag såg fin och bankig ut. Ska bli spännande att se bilderna! Spännande att se om de väljer något av mina foton till annonseringen också.

Det var en kul grej att göra på födelsedagen. Men i övrigt har jag dagen till ära fått ledigt från jobbet. Jag har umgåts med familjen, ätit tårta och lekt i trädgården med ungarna. I kväll ska vi gå på cirkus. Det ser jag fram emot! Kanske mer än ungarna till och med.

Det känns bra att bli 24 år.
I försäkringsbranschen betyder det att jag inte längre belastas med någon extra självrisk om jag vållar en fordonsskada. Det betyder alltså att 24 år är vuxet, på riktigt. Jag betraktas inte längre som någon ansvarslös spoling. Nej. Nu förväntas jag kunna ta ansvar för mina egna handlningar, på riktigt. Bara en sån sak är ju värd att fira!




Marie

Stort GRATTIS på födelsedagen!

2012-04-24 @ 17:19:26
Andrea

Grattis i massor!!

24 ar en valdigt bra alder, jag tyckte om att vara 24 :) Ha en toppen dag!

2012-04-24 @ 17:42:12
URL: http://thegreenspot.blogg.se/
Andrea

Grattis på födelsedagen!

2012-04-24 @ 19:44:13
Emmy

Grattis återigen!

Det låter som att du har haft en riktig kanondag!

Du är fantastisk pauline. Tänk att du, som iallafall nästan, är en liten spoling kan vara en sån stor förebild för mig, som nästan är en gammal kärring ;-)

Synd att vi inte kunde följa med på cirkusen. Jag hade också sett fram emot det. men omständigheterna tillät inte. Krasslig man, trötta snoriga barn och två stora skolböcker som ska plöjas inför morgondagens TVÅ prov. En balja kaffe och ett jäklar anamma så ska nog det gå det med.



Kram och hoppas att du får en riktigt trevlig kväll

2012-04-24 @ 19:55:11
Jossan

Hipp hipp hurraaaaa!

Grattis Pauline, du verkar haft en fin dag! ♥

2012-04-24 @ 20:43:21
URL: http://www.haggman.wordpress.com
Lisa W

Grattis!!

2012-04-24 @ 21:37:11
Emma - trogen läsare utan blogg

Grattis på födelsedagen! Fyllde också 24 för några månader sedan, det är en bra ålder :)

2012-04-24 @ 21:41:40
Emelie

Hej pauline!



Först och främst måste jag naturligtvis börja med att gratulera på födelsedagen. Du verkar ha haft en väldigt rolig dag!



Sen måste jag också berätta en annan sak. Jag pluggar i Uppsala nu för tiden, och idag när jag skulle åka hem igen med upptåget så sätter det sig en man mittemot mig. Och vem tror du det var? Jo, det var din pappa det. Jag blev så paff och hejade lite förvånat, haha! Han kände nog inte riktigt igen mig till en början ( vilket är helt förståeligt, herregud, det var ju typ 15 år sen sist) men snart kom han ihåg mig och vi pratade lite. Mest om dig såklart:)



Jag tyckte det var så roligt så jag var bara tvungen att skriva och berätta det för dig. Så, nu har jag gjort det:)



Återigen, ett stort grattis på din dag och hoppas att allt är bra med dig och familjen!



Kram Emelie!

2012-04-24 @ 22:20:31
Agnes

Tusen grattis Pauline!

2012-04-24 @ 22:37:58
URL: http://blogg.agneshedenstrom.se
Isabelle

Stort grattis i efterskott!Fyller själv 24 inom en månad och det känns faktiskt som en riktigt bra ålder. Jag brukar alltid följa dina inlägg varje dag sedan skaffade jag bloglovin och började följa min hög med bloggar via den, men på något vis syns inte dina uppdateringar där (inte på min iallafall) så nu får du ligga i favoritlistan istället så jag inte missar allt kul ni hittar på!

2012-04-27 @ 09:30:35
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: