Vardagskarusellen fortsätter

Jag har haft mycket i huvudet se senaste dagarna. Dels jobbet som tar all tid och energi, men också en del privata saker som fått mina tankar att snurra. Inget bra upplägg för att skapa en rolig, intressant och ständigt uppdaterad blogg med andra ord. Förhoppningsvis lugnar det snart ner sig.

Däremot finns det, helt plötsligt, en stimma kreativitet hos mig just nu. Det känns som inspiration och ideér ligger och bubblar, väntar ivrigt på tiden och möjligheten att få komma ut. Egentligen är det ganska konstigt eftersom min kreativa sida till stor del styrs av tempot runt omkring.

Ingen tid över - ingen inspiration.
Mycket tid över - mycket inspiration!

Jag funderar på att införskaffa ett skissblock och flera fina pennor i olika färger och helt enkelt börja rita ner alla mina tankar och idéer som jag har. Kravlöst och utan målsättning, bara få sätta på pennan på pappret och se vad det blir. Kanske är det vad jag behöver?

En annan sak som jag behöver är tid tillsammans med Johan. I helgen har vi lyckats ordna barnvakt och ska hitta på något roligt ihop. Kanske blir det en middag ute? Kanske blir det bio? Vi får se helt enkelt. Men jag ser fram emot några timmar som bara är avsatta för oss ♥


Andrea

Det låter som en bra idé att bara sitta ner pch skissa fritt. Testa det!

2011-09-28 @ 16:14:29
Andrea

Ja gör det! Jag skriver alltid ner ideer, tar kort på saker som inspirerar mig och skissar på framtida projekt :) Det ger ro i själen och det är kul! Du som dessutom är så duktig och pysslig borde skissa ner allt så att det liksom lägger sig still och inte bara yr runt i huvet :)

Tid för varandra är jätteviktigt, det ska ni unna er så ofta ni kan! Synd att ni inte bor i Västerås, för då hade jag kunnat vara barnvakt! :)

2011-09-28 @ 20:59:23
URL: http://thegreenspot.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: