Febrig födelsedag

Tack för alla gratulationer på Estrids födelsedag! Jag blir alltid lika glad att läsa några rader från er och ibland slår det mig hur mycket ni faktiskt vet om oss! På något vis känns det som jag också känner er lite gran, om så bara genom kommentarer här i bloggen. Ni är så fina!♥



Estrid fick en lugn och skön födelsedag, även om olyckligtvis fick 39 graders feber. Så typiskt! Hon som aldrig är sjuk, drabbas just på hennes födelsedag av en febertopp. Men hon kämpade på och lekte med sina presenter hela dagen och på eftermiddagen kom den närmaste släkten hit på tårtkalas. Eftersom Estrid var varm och trött orkade hon med nöd och näppe blåsa ut sina tårtljus, sen satt hon i farmors knä och feberfrossade. Stackars liten! Hon som längtat efter sin födelsedag så himla länge får feber och orkar knappt dela alls..

I dag är hon frisk. Just nu sitt hon i sin nya snövitklänning och ser på barnprogram. Om ett par timmar ska jag snygga upp tejerna och åka på syskonfotografering. Ska bli kul. Även om jag fotar mycket själv är det alltid roligt att ha studiofoton också. Hörs sen!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: