Pauline ♥ Johan

När vi kom hem och bilden till höger skulle tas sa Johan "Du får stå stilla för det blir alldeles suddigt". Men jag stod stilla, i stället var det var han och en hel del vin som inte kunde hålla balansen riktigt :)



I lördags hade jag och Johan en helt underbar kväll tillsammans. Jag hade bokat bord på Hambergs Fisk, stans bästa fiskresturang. Det händer inte varje dag att vi går ut och äter såhär (i april senast). Därför lyxade vi med räkor, blåmusslor, krabba, kräftor, pilgrimsmusslor, hummer och grillade jätteräkor. Denna skaldjurstallrik deluxe ihop med vitt vin och aioli - mums säger jag bara!

Tanken var ju att vi skulle gått på bio efteråt. Men egentligen fanns det ingen film vi ville se, så i stället gick vi hem till en av Johan kompisar i stan. Där blev vi kvar på förfest hela kvällen, men valde att åka hem lagom tills sällskapet skulle ute på krogen. Ibland vill man inte gå ut och dansa, ibland vill man bara hem och krama sin älskling i stället. Det kändes så skönt att komma hem och verkligen fått ut det bästa utav kvällen tillsammans. God mat, trevliga vänner och en helt fantastisk karl som lyckas göra en ännu mer förälskad än vad jag redan var! 

Johan är den bästa killen i världen. Jag är så glad att det är vi! Jag är så glad över det vi har! Jag älskar dig!♥