En fundering

Kärleken till mina barn är obeskrivlig. Den finns i varje cell i min kropp, i varje andetag. Om jag kan hjälpa någon att få känna den efterlängtade kärleken så vill jag göra det.

Därför har jag under en tid nu funderat på att donera ägg. I och med program som "Drömmen om ett barn" och "Barn till varje pris?" känns fråga mer aktuell än någonsin och jag har tänkt på det mycket. När jag ser mina barn och förstår vad lyckligt lottad jag är som fått dem, och dessutom så lätt, känns det för mig som en självklarhet att hjälpa andra.

Till detta kommer såklart en massa frågor. Rent generellt ser jag ganska enkelt på det hela. Jag bidrar med virke för att bygga en annas bebis. Men hur det i praktiken kommer kännas vet jag ju inte. I Sverige är inga donatorer anonyma, då barnet har rätt att söka upp sitt biologiska ursprung. Hur ställer jag mig till det? Är man verkligen beredd på vad det innebär? Sen alla praktiskt frågor runt omkring såklart.

Hur tänker ni kring detta? Är det något ni skulle kunna göra, och om inte - varför? Om ni har donerat ägg för ni gärna dela med er av erfarenheter!

Ni brukar alltid ha en massa bra tankar och åsikter så jag kastar ut detta till er för att höra vad ni tycker och tänker. Nu ska jag kolla på Efterlyst. Det är också ett bra program, däremot inget jag skulle vilja delta i själv. Puss & Kram!