En drömdag!

Gårdagen var helt underbar. En av de mysigaste dagarna någonsin, skulle jag tro. Egentligen gjorde vi inget annat än att bara vara med varandra. Men det är de som är så skönt, att inte behöva hitta på en massa saker och fara omkring för att ha kul tillsammans. Det kan faktiskt räcka med att ligga på en filt och mysa, prata, titta på våra fina barn och låta tiden gå.

Vi tog en promenad ner till Strandpromenaden och la ut en picknickfilt. Solen värmde, vi åt bullar och Estrid kastade stenar i vattnet. Vi låg där i flera timmar och bara njöt. När Estrid sa att klockan blivit "fem meter över mys" packade vi ihop oss och fortsatte promenaden mot Kärleksstigen. Som om inte dagen varit perfekt nog åt vi oxfilé och potatisgratäng till middag, hyrde en film (Conelis) och avnjöt ett glas vin samtidigt som vi kollade på solnedgången från ett öppet köksfönster. Perfekt från morgon till kväll. En drömdag. Bättre går den inte att beskriva!

ÅH VAD JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ! ♥ 


Andrea

"Fem meter över mys"? Vilka fantastiska uttryck det barnet hittar på.

2011-05-10 @ 12:39:41
Terese

Åh vad härligt ni haft det. Ser underbart ut! :)

2011-05-10 @ 18:13:25
Erika

fina familjen! underbara bilderkram

2011-05-10 @ 20:29:48
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Andrea

Man blir så varm i själen av dina bilder, och Estrids uttryck. Ni är en sån underbar familj! Såna där mysdagar är guldvärda, de är de som gör livet magiskt. Härligt att se såna somriga bilder, nu är det verkligen fint väder i Sverige! Yaaay :)

2011-05-10 @ 22:23:47
URL: http://thegreenspot.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: