Källarberget

När jag var liten var vi ofta till en plats som heter Källarberget och grillade, badade och solade på klipporna. Många barndomsminnen är härifrån! Jag brukade ligga på klipporna som formats likt lena vågor efter inlandsisen och letade grodyngel i vattenhålen. Det är lustigt det där med att komma tillbaka till en plats man var mycket vid som liten. Man ser allt med andra ögon. Jag minns en särskild spricka i klipporna som jag tyckte var gigantisk och brukade leka nere i, men idag kliver jag lätt över till andra sidan och skulle aldrig få plats där nere :) Kommer också ihåg badplatsen som jag alltid kallat [Öste'bäsch] men som jag i vuxen ålder förstått heter Österbergs. Alldeles självklart, men ändå. För mig är det Öste'bäsch och kommer alltid vara!

Så min födelsedag hade inte kunnat bli bättre än att göra en utflykt till just denna plats! En lugn och fin kväll med kanonväder. Värmade sol och alldeles vindstilla. Estrid byggde en liten båt och tog till och med årets första dopp i det iskalla vattnet!






Grymt. Tack min fina familj och min fina storebror för en jättefin eftermiddag vid havet! ♥

Eftersom jag fyllde mitt i påskhelgen blev det verkligen en helg i firandets tecken. Men påsken är en trevlig högtid så jag har inget emot att dela min speceilla dag med gula kycklingar och färgglada fjädrar. Men vi har inte bara pyntat björkris och svullat i påskgodis. Vi har faktiskt också hunnit med att bara umgås, strosa runt och till och med plockat de allra första nässlorna till en fantastisk nässelsoppa! Det måste jag sno ihop ett recept på sen och dela med mig av. Ett säkert tecken på att sommaren är på väg!

Japp. Så då var jag ett helt år äldre utan att känna någon skillnad alls. Känns helt okej!


Liselott-Theodor & Alexanders mamma

åh så mysigt ni verkar haft!!

2011-04-30 @ 18:13:14


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: