Evighetshuset

Från och med denna månad har vi tillgång till huset. I morgon ska svärmor dit och pyssla lite och samtidigt ta lite nya bilder till oss. Det ser vi fram emot. Vi har försökt klura ut planlösningen, men det är svårt med bara en handfull bilder att utgå ifrån. För att se hur jag och Johan "tolkat" det hela ritade vi på skoj upp varsin ritning på hur vi föreställer oss huset. Ganska intressant faktiskt. 



Det som är det mest intressanta är att Johans karta innehåller ett EVIGHETSTECKEN. Haha. Vem ritar en planlösning med ett evighetstecken? Det strider mot all logik. Så himla typiskt Johan! Ja, som ni ser kommer man in i hallen, har toan till höger och köket till vänster och rakfram finns ett hål in i evigheten som ingen riktigt vet vart de slutar. Haha... "Ja, men så ser det ut i mitt huvud". Behöver jag förklara varför jag är så kär i dig, knasboll? ♥

Men vem vet. Jag ska inte ta ut något i förskott. Ingen av oss har ju varit där och det kan ju faktiskt vara så att en del av huset bara fortsätter i det oändliga. Även om chansen är liten. Men det hade varit rätt tufft i så fall.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: